من با نظر شما کاملا مخالف هستم و قبلا هم حضور شما اعلام کردم که در قوانین مسابقه پارادوکس وجود دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alksdj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- محدودیت در تعداد دفعات ثبت نتیجه وجود ندارد و کاربران میتوانند به تعداد دلخواه اسکرینشات با سیستمهای مختلف قرار دهند. (هر کاربر یک شانس قرعهکشی کلی دارد و در بین نتایج، معیار، بیشترین درصد اورکلاکینگ است)
- محدودیتی در انتخاب قطعات سخت افزاری وجود ندارد.
یکی اینکه به هیچ عنوان ذکر نشده که اسکرین شات ها باید حتما در تاریخ مذکور گرفته شده باشن بلکه اعلام شده که فقط در تاریخ مذکور می تونن اسکرین شات ها رو قرار بدن- زمان برگزاری مسابقه از 8 شهریور 95 تا پایان 20 شهریور 95 است و اعضای شرکتکننده باید تصاویر ارسالی خود را در بازه زمانی مذکور در تاپیک رسمی مسابقه (همین تاپیک) در انجمن شهرسخت افزار قرار دهند.
همچنین شما بفرمائید چطور ممکنه کسی از 8 شهریور تا 20 شهریور بتونه چند تا پردازنده و خنک کننده بخره؟ مگه اینکه سیستم فروشی داشته باشه یا با عضویت در تیم های اورکلاک بتونه از پردازنده ها و یا سیستم های خنک کننده دیگر دوستانش هم استفاده کنه و به نظر شما آیا این باعث نمی شه کسانی که فقط یک سیستم دارن و طبق وعده شما در این دورهمی شرکت کردن احساس از پیش باختن رو داشته باشن
به نظر من اگه شما خواهان این هستی که عدالت زیر سوال نره و حقی از کسی پایمال نشه یکی از راه های زیر رو باید انتخاب کنی
1- یا این اجازه رو صادر کنی که هر کسی که اورکلاکره و نتایج ثبت شده ای داره بتونه در این مسابقه شرکت کنه چون در این صورت خیلی از اورکلاکر های فروم های دیگه هم اگه اطلاع پیدا کنن میان و تو مسابقه شرکت می کنن یعنی حرفه ای ها هم وارد بازی می شن
2- یا فقط کاربرانی که با یک سیستم در این مسابقه شرکت کردن و اورکلاکشون رو بین 8 تا 20 شهریور انجام دادن در این مسابقه شرکت داده بشن و چون نمی شه واقعا تعیین کرد کدوم کاربر از سیستم خودش استفاده کرده ملاک اولین اسکرین شاتی باشه که قرار دادن (چون معمولا اولی رو روی سیستم خودشون انجام دادن)
به نظر من کاربری مثل vivid هم خیلی راستگو هست و هم اینکه اگه بتونه نتایج اور 95 درصدیش رو قرار بده خیلی عادلانه تره چون این فرد بدون اینکه بدونه قراره در مسابقه ای شرکت کنه مشغول اورکلاک روی سیستمش بوده یعنی به خاطر جایزه نرفته به این در و اون در بزنه
در جواب دوستمون فرانکلین هم باید عرض کنم که عدالت بهترین راه ایجاد وحدته و اگه کاربرهای این فروم احساس کنن که مسابقه های این سایت بر اساس عدالت انجام می شه موقعیت این فروم روز به روز بالاتر خواهد رفت هر چند که همین حالا هم در صدر فروم های سخت افزاری قرار داره

Bookmarks